День святого Валентина – одне з найромантичніших свят на рік. Цього дня закохані дарують один одному подарунки та роблять незабутні сюрпризи. І звичайно ж, цей день не обходиться без квітів.
Важливу роль відіграє колір композиції із квітів до Дня святого Валентина. Не варто експериментувати і вигадувати дивовижні поєднання кольорів. Віддавайте перевагу класичним поєднанням.
Це можуть бути як яскраві кольори, так і пастельно-пудрові. Ідеально підійдуть композиції чи монобукети з тюльпанів, троянд, орхідей, фрезії. Екзотичні поєднання також вітаються.

 

 

Обираючи букет своїй дівчині, орієнтуйтесь на її квіткові уподобання. Якщо ж не знаєте – вибирайте класику – композиція у формі серця чи букет із тюльпанів однозначно будуть безпрограшними!
 

 

Якщо ж ви замислюєтеся над квітковою "мовою" вашої композиції, зверніть увагу на значення кольорів:
Троянди. Королеви квітів є традиційним символом любові. Букет з червоних троянд безперечно можна вручити коханій дівчині чи дружині. А ось троянди з пелюстками світлих відтінків (білі, кремові, рожеві)
говоритимуть про прихильність, ніжні почуття та глибоку симпатію.
Орхідеї. Ці витончені квіти можна дарувати і в монобукетах, і в збірних композиціях, і горщиках. Вони символізують найщирішу любов, невинність і досконалість.
Тюльпани. Дані квіти асоціюються з весною, що наближається, і дають надію на те, що скоро холоди закінчаться. Червоні символізують бажання, любов та пристрасть. Білі бутони уособлюють чистоту намірів.
Рожеві квіти говорять про сором'язливість і невинність обраниці. Жовті тюльпани означають бажання радувати кохану, дарувати їй своє тепло та турботу.
Альстромерія. Ці екзотичні квіти подарують сонячний настрій. Вони не мають романтичного підґрунтя, але позначає дружні та приятельські стосунки.
Гладіолуси. Червоні гладіолуси символізують прихильність та кохання. Стороннім людям їх прийнято дарувати разом із іншими відтінками, ніж поставити одержувача в незручне становище.
Білі передають глибину і силу ваших почуттів, говорять про щирість та духовність. Рожеві символізують романтику та жіночність.
Нарциси. Ці ранні весняні первоцвіти більш доречні для юних дівчат, оскільки вони уособлюють молодість, натхнення та надії на майбутнє. Нарцис квітка закоханості в себе і символ краси. Вважається, що
букет нарцисів приносить вдачу.

 

 Садовий центр «Квітковий стиль» пропонує індивідуальний підхід та свою допомогу у виборі того самого неповторного букета. Ви можете замовити заздалегідь букет для своїх улюблених жінок,а в потрібний час прийти і забрати готову красу (або отримати її, оформивши доставку).
Всі наймодніші тенденції та всі ваші побажання будуть враховані. Результат одержувачку неодмінно приємно здивує, головне вирішити, чи це буде букет, композиція зі зрізаних квітів, або композиція з рослин горщиків.
А для маленьких леді можна вибрати букет із квітів та м'яких іграшок!