Стиль бохо набирає обертів в оформленні весілля - це проявляється і в аксесуарах, і в запрошеннях, і навіть весільних тортах. Для стилю бохо характерно використання переважно натуральних матеріалів, візерункових етнічних мотивів, вантажних предметів з історією. Весільна флористика в цьому стилі передбачає використання сукулентів, гілок папороті, хвої, протеї. З особливим смаком виконані деталі: ніжка букета оформляється мереживом або мішковиною, вдало вписуються в такий букет дрібні елементи декору - ключики, підвіски, намистини.

Флористи садового центру «Квітковий стиль» , крім весільного букета і бутоньєрки для нареченого, створили незвичайний віночок для нареченої, який якнайкраще вписується в романтичний образ. До того ж, для прохолодної пори року сукуленти в букеті нареченої - відмінний варіант. Такий букет не тільки буде стильним, але і збереже свій зовнішній вигляд не дивлячись на погоду.

У садовому центрі «Квітковий стиль» Ви завжди можете замовити букет, максимально розкриває унікальну концепцію Вашого весілля. Ми із задоволенням попрацюємо над кожною деталлю весільної флористики і зробимо свято незабутнім! Чекаємо Вас в садовому центрі «Квітковий стиль» з 8 до 19 без перерв і вихідних.