У період зимових свят все ми прагне перетворити й прикрасити свій будинок, наповнити затишком і теплом дні, проведені в колі сім'ї і близьких людей. І це дуже правильно, адже святкова обстановка створює святковий настрій. Особливо це важливо для тих, у кого є діти. Теплі спогади про сімейні свята і зимовому чаклунстві з дитинства завжди дуже дороги нам уже в дорослому житті.

Оригінально прикрасити будинок допоможуть різноманітні композиції, букети і аранжування з натуральних матеріалів. Але і штучні матеріали можуть не менш оригінально і красиво виглядати. До того ж такий декор може радувати не один зимовий свято. Створити ту саму святкову красу допоможуть наші гуру флористики, які має всі тонкощі квіткового майстерності. За цікавими та оригінальними ідеями приходьте до нас, в «Квітковий стиль». Ми допоможемо втілити в реальність всі ваші ідеї і бажання!

А ще - не обов'язково шукати приводу зробити собі або кому-то приємне. Наповнюйте свої будні яскравими фарбами і красою, і нехай кожен день у вас буде святом!

Наш садовий центр чекає Вас щодня з 8 до 19, без перерв і вихідних, а також приймає замовлення через інтернет-магазин або за телефонами (066) 792 - 12 - 29; (057) 759 - 59 - 99