Вінки найчастіше асоціюються зі святами, різдвяними і новорічними. Вони привносять в будинок відчуття затишку, радості і очікування дива. Варіантів вінків - сила-силенна! Це і вінки з натуральних матеріалів (дерева, квітів, прутів), і домашні з тканини і іграшок, і мінімалістські з мінімальною кількістю прикрас, і багаті, пофарбовані в золото і декоровані всілякими стразами, намистинами, квітами.

Розташування вінка також передбачає безліч варіацій. Класичне - на двері, зовні або всередині будинку, над входом в вітальню або на дверях в інші кімнати. Можна підвісити на стіні або прикрасити стіл, камінну полицю, підвіконня. Вінок з використанням хвойних гілок легко замінить новорічну ялинку . Невеликі фетрові іграшки, горіхи і шишки, дзвіночки і стрічки з успіхом допоможуть замінити стандартні ялинкові прикраси . Ще трохи дощику, декоровані свічки , аромат свіжих ялинових лап і мандаринів - і в будинку остаточно утвердиться дух свята!

У нашому садовому центрі Ви легко знайдете будь-який новорічний декор для дому, а наші флористи вже підготували для Вас різноманітні вінки ручної роботи , які стануть ексклюзивним прикрасою Вашого будинку !!!