Весна - це, перш за все, пробудження природи. Після одноманітних фарб зими, хочеться яскравих і свіжих фарб, ласкавого сонечка і чистого неба. Але складно чекати всього перерахованого на початку березня. І на виручку нам приходять ... Так, так! Квіти))

Складно уявити дівчину, яка не зраділи б букету. А якщо це букет з ніжних тюльпанів, ароматної фрезії, яскравих гіацинтів ... М-ммммм.

Придбати квіти в Харкові можна без проблем. Але! Якщо ви все ж хочете підійти відповідально до вибору букета або композиції - відвідайте наш садовий центр «Квітковий стиль». У нас ви зможете зробити правильний вибір - величезна різноманітність живих квітів, кімнатних рослин, різного декору. Плюс, додайте до цього професійну майстерність флористів, і запевняємо - результат вас не тільки здивує, але і захопить! Наші флористи допоможуть визначитися c вибором і продумають все до найдрібніших деталей. Ми здивуємо вас не тільки екзотичними квітами, а й незвичайними поєднаннями, нестандартної формою і оригінальною упаковкою.

Наш садовий центр чекає Вас щодня з 8 до 19, без перерв і вихідних, а також приймає замовлення через інтернет-магазин або за телефонами (066) 792 - 12 - 29; (057) 759 - 59 - 99